Wijnproeverij

Geniet van een wijnproeverij georganiseerd door twee echte wijnliefhebbers. Bij Wijnarts staan gezelligheid, heerlijke wijnen en lekkere hapjes centraal tijdens een ontspannen avond vol genot. Ons doel is om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen, waarbij we rekening houden met jullie wensen.

Ons concept omvat verschillende wijnrondes, variërend van sprankelende bubbels tot verleidelijke dessertwijnen en alles daartussenin. Elke wijnronde wordt begeleidt door lekker hapjes die wij voor jullie bereiden. Tijdens de proeverij voorzien we jullie van interessante achtergrondinformatie en proberen we jullie iets bij te brengen over de wereld van wijnen.

De proeverij vindt plaats op jullie uitgekozen locatie, met een minimum van 8 personen. De kosten zijn €40,- per persoon.
We zijn in de mogelijkheid om de proeverij luxer te maken, denk hierbij aan verse hoogwaardige producten en een hogere prijsklasse wijn. Dit alles doen we in overleg.

Wacht niet te lang met reserveren, want onze beschikbaarheid is beperkt. Mail ons op info@wijnarts.nl

Regelen jullie het gezelschap en de locatie? Dan zorgen wij voor de rest! Geniet samen met vrienden, collega's of familie van een onvergetelijke wijnproeverij met Wijnarts.

  

Wijnproeverij Wijnarts

-----------------------------------------------------------
Wijnarrangement

Heb je binnenkort een etentje met vrienden of familie en wil je niet alleen verantwoordelijk zijn voor de keuze van de wijnen? Dan kunnen wij je helpen met ons wijnarrangement!

Geef ons simpelweg het menu door en wij zorgen voor een selectie van wijnen die perfect bij de gerechten passen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over welke wijn het beste past bij welk gerecht.

We hebben een breed scala aan wijnen beschikbaar, van klassieke tot moderne wijnen. En natuurlijk houden we rekening met jouw smaak en voorkeuren. Of je nu houdt van een fruitige witte wijn of een volle rode wijn, wij hebben voor ieder wat wils.

Dus, wil je zorgeloos genieten van heerlijk eten en bijpassende wijnen? Kies dan voor ons wijnarrangement en laat ons de wijnen schenken tijdens jouw etentje!

Wijnproeverij Wijnarts